söndag 7 juli 2013

Storstädning

Igår och idag har arbetet kretsat kring upprensning av olika slag. Grabbarna har flyttat högen av panel som låg på den sista tornsektionen som skulle "kläs av". Nu är panelen prydligt travad i högar och bara reglarna återstår av tornsektionerna. Min man och hans farbror har idag också plockat isär väggen som föll ner från bygget för oss i höstas, under pågående uppresning. Väggen har legat nedanför berget täckt av en presenning i evigheter. Som en liksvepning. Nu är väggen demonterad och det börjar se snyggare ut både på bygget och på gården.
Jav har också jobbat på att torka upp syllen så mycket som möjligt så att vi ska kunna börja sätta upp ny väggbeklädnad. Han har haft god hjälp av vädret som idag har bjudit på strålande sol, 28 grader varmt och lite blåsigt. Det tackar vi för!
Byggställningen har byggts på så att det ska vara möjligt att komma upp på taket och lägga underlagspapp. Förhoppningsvis kommer det arbetet igång snart. Det händer saker hela tiden på bygget och det är både roligt och inspirerande.
Snyggt och prydligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar